Ποιοι Είμαστε

Η εταιρία μας “ΑΡΚΑΛ”, κατασκευάζει συστήματα αλουμινίου, Πόρτες Παράθυρα – Ρολλά καθώς επίσης κατασκευές Inox και σιδήρου.

Ιδρύθηκε το 1986 από τον Θεόδωρο Η. Κουτσανδρέα, υπέυθυνο και ιδιοκτήτη της εταιρίας, έχονταςήδη διανύσει μακρά πορεία στον χώρο του αλουμινίου και σιδήρου.
Κατά το έτος 2000, η εταιρία επεκτάθηκε στο εμπορικό κομμάτι εμπορίας σιδήρου και εξαρτημάτωνκαθώς επίσης και στην παραγωγή έτοιμων κουφωμάτων, ρολλών παντός τύπου και γκαραζόπορτας.

Από το 1993 βρισκόμαστε και σας υποδεχόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας εκτάσεως 1500τμ που βρίσκονται στο 2χλμ της ΕΟ Τριπόλεως – Πύργου στην Τρίπολη.
Είναι ένας άνετοςκαι λειτουργικός χώρος που καθιστά άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που απασχολεί αυτήν την στιγμή και αριθμεί τα 8 άτομα.

Η εταιρία μας έχει  ως στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης του πελάτη και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό της. Για τον λόγο αυτό, επικεντρώνεται στην πραγματικά ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ των παραγγελιών των πελατών της.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός προφίλ αλουμινίου με εγγύηση την ποιότητα και την ακρίβεια του προϊόντος, βασιζόμενοι στην εκειδίκευση τόσο του εργατικού δυναμικού όσο και του μηχανολογικού εξοπλισμού όπου εκσυγχρονίζεται συνεχώς, έχοντας κάνει αρκετές επενδύσεις σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.